Webdesign & udvikling

Fra idé til virkelighed på nettet

 

Hos Globalweb er alle vores webprojekter brugerdefinerede, skræddersyet og i konstant udvikling. Før vi begynder ethvert webprojekt – både design og udvikling, har vi et møde om virksomhedens behov og den primære målgruppe og marked. Vi skal have en krystalklar idé om kundernes behov og forventninger og ikek mindst dine egne mål og visioner for at gå online.

 

Vi arbjeder ud fra strategiske løsninger, for at sikre en unik, inspirerende og rentabel hjemmeside for dig.

 

I vores stræben på at yde den bedste og mest effektive service, arbejder vi i små teams der er fokuseret på dig. Dit projekt har tilknyttet en dygtig og nytænkende designer, der understøttes af en projektleder, en eller flere udviklere samt en ekspert i brugervenlighed. Du kan se status på dit projekt ved at besøge en demo URL som vi levere og her kan du få adgang til JIRA Project Management System for at se de opgaver vi har lavet og den tid vi har brugt. Alle vores projekter er 100 % gennemskuelige for vores kunder.

 

 

Ønsker du en ny hjemmeside eller et redesign af din gamle? Skal den være responsive - dvs. kunne vises ned til iPad eller mobilniveau? En Mobil App? CMS? Er det PHP eller .NET? Uanset havd du vælger, så udvikler vi hjemmesider, der er fremtidsklar og optimeret til alle browsere, pc'er, Mac'er og Smartphones. Vores udviklingsteam forvandler dit designkoncept til en fuldt funktionel hjemmeside, der opfylder de højeste standarder indenfor webdesign.

 

Kontakt

Globalweb ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
Denmark

+45 8888 3091
info@globalweb.dk

 

Tilmelding til nyhedsbrev