SEO - Skaber værdifuld trafik

gør det selv eller kom på kursus

 

Search Engine Optimization også kaldet søgemaskineoptimering (SEO), spiller en stor rolle på nettet i dag. SEO sikre, at vores hjemmeside nemt kan forstås og findes for både brugere og søgemaskinerobotter. Søgemaskinerobotter ser og forstå ikke en hjemmeside på samme måde som et menneske gør. Og det er her SEO gør forskellen. Det hjælper søgemaskinerobotterne til at regne ud, hvad hver side handler om, og hvordan den kan være nyttig og relevant for brugerne.

 

Målet er, når du bruger SEO på et website, at øge trafikken og blive vist på de første sider af søgemaskinen. Det skal også sikre, at hjemmesiden forbliver i denne position og kommer foran konkurrenterne i søgemaskineresultaterne. I forhold til at søgemaskinerne præcis skal kunne finde ud af, hvad din hjemmeside handler om, er du nødt til at bygge din hjemmeside korrekt op. Det betyder ordentlige meta-tags og passende søgeord i dine tekster, netop for at angive overfor søgemaskinerne, hvem du er og hvad din hjemmeside vil fortælle om.

 

Hos Globalweb ved vi, at SEO er en vigtig ingrediens for at sætte kronen på værket. Vi har en meget specifik filosofi. De fleste siger, at du har brug for synlighed overalt, men vi mener, du skal rette din indsats der hvor det giver mest. Så vi bruger de seneste SEO-værktøjer og teknikker til at placere din hjemmeside højere på alle relevante søgemaskiner.

 

Vi afholder SEO-workshop, hvor vi giver dig redskaber og viden om, hvordan du kan optimere din hjemmeside. Workshoppen indeholder gennemgang af SEO-teknikker og en foranalyse af relevante søgeord, som skal bruges i SE-optimeringen. Du vil inden workshoppen få tilsendt et forberedelseskema så du kan gøre dig tanker omkring relevante søgeord/fraser/sætninger og vi vil ud fra dette lave en grundig analyse af de faktiske og mest indbringende søgeord. Alt dette og meget mere sparring vil du få for 3.950 kr. Hvem der skal udføre den egentlig optimering aftales efter workshoppen.

 Vi laver gerne denne søgemaskineoptimeringen for dig - det er tidskrævende og ikek altid nemt at få afsat tiden til det. Det tager vi 1.196 kr. for pr. side. Vedligeholdesesabonnement kan aftales ud fra den konkrete opgave.

 

Hvad er du mest til? Giv os et kald og lad os sammen finde den beste løsning for dig og din virksomhed.

Kontakt Globalweb på web@globalweb.dk

Kontakt

Globalweb ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
Denmark

+45 8888 3091
info@globalweb.dk

 

Tilmelding til nyhedsbrev