Online marketing

anvend et af verdens bedste systemer

 

Online markedsføring refererer til reklame og markedsføring ved brug af webapplikationer og nyhedsbreve via e-mail. Hvorfor er online markedsføring så vigtig? Mere end 90 % af forbrugerne søger online på Google, Facebook, Twitter eller via nyhedsbreve før de træffer deres købsbeslutning. Som virksomhedsejer skal du hele tiden sikre mere salg og flere kundeemner.


Globalweb har erfarne online markedsføringsmedarbejdere som kan være med til at skabe langsigtede og kortsigtede strategier og som vil kunne generere et tilfredsstillende ROI, hvis du vælger de rigtige løsninger. Vi anvender PRO NEWS som er et stærkt online e-mail marketingssystem som idag anvendes af over 5.000 kunder. Læs meget mere om vores online marketingssystem på vores hjemmside PRO NEWS.

 

Vi bruger endvidere de sociale medier i din markedsføring for at nå ud til din målgruppe på flere måder. Vi kan integrere sociale mediefunktionalitet på din hjemmeside og i dine nyhedsbreve og lave diverse sociale profiler, som igen vil være medvikende til at skabe trafik og linkbuilding mellem dig og dine kunder og samrbjedspartenere.

Kontakt os på web@globalweb.dk og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.
 

 

Kontakt

Globalweb ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
Denmark

+45 8888 3091
info@globalweb.dk

 

Tilmelding til nyhedsbrev