Mobilsite (Responsive/Web/App)

Responsivt og mobilt - det er den nye fremtid

 

Sidste årti har der været en eksplosiv vækst i den mobil baseret verden, og som følge heraf har der været en tilsvarende evolusion indenfor mobil udvikling.

 

Hvis du overvejer udvikling af et mobilt website, spekulere du måske på, hvad forskellene lige præcis er mellem de to typer af hjemmesider. Almindelige hjemmesider er designet til  PC og Mac-baserede styresystemer med store skærmstørrelser. Disse kan være svære at vise på mobile enheder. Men en mobiloptimeret hjemmeside eller app kan du se på din smartphone, da den er lavet til at blive vist i et andet format. Din mobiltelefon er en du har med dig hele dagen og med overalt. Dette er ved at være det mest kraftfulde og nyttige værktøj vi som forbruger anvender. Her er et par tips til, hvorfor du har brug for et mobilsite eller en app for at nå du til din målgruppe:

 

Afhængigt af dine krav vil vi afgøre, hvilke specifikke behov du har. Er det et responsivt layout du har brug for? Er det udvikling af et mobilt website som er helt tilrettet denne målgruppe eller er det udvikling af en mobil app? Uanset hvad, så vil du kunne opnå dine mål hos Globalweb.

Vi har udviklet mobil site for Ladies Circle Danmark og Ex-table Danmark

Se forskellen på en almindelig hjemmeside og en mobil site:
 

            


Kontakt os allerede dag - udviklingen er allerede ved at overhale dig. Skriv til web@globalweb.dk

Kontakt

Globalweb ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
Denmark

+45 8888 3091
info@globalweb.dk

 

Tilmelding til nyhedsbrev