Content Management System (CMS)

 

CMS eller Content Management System tillader dig helt bogstaveligt at styre og administrere indholdet på din hjemmeside på en nem og brugervenlig måde - også uden teknisk uddannelse. Ved brugen af dette ukomplicerede system, kan du meget nemt tilføje, redigere og slette tekst og billeder på din hjemmside - selv når du er på farten. Det kan endda ordnes fra din Ipad eller mobil, så du hele tiden er opdateret med den nyeste information.
 

Vi er specialiseret i Drupal og E-Commerce og har kompetencer indenfor Magento, Pestrashop, Wordpress og Umbraco CMS. Drupal er vores primære CMS som er et af verdens mest fleksible og anvendte open source platform. Der er millioner af Drupal websites verden over. Drupal E-Commerce er vores shopløsning, som vi kan levere til vores kunder med eller uden integration til et økonomisystem. E-Commerce er en kraftfuld plug in til Drupal websites, som giver dig mulighed for at sælge dine produkter online.
 

Når du taler om Umbraco, Wordpress, Magento og Pestrashop er de fleste af dem opensource og nogle af verdens mest anvendte systemer. Vores udviklingsteam har også kompetencer indenfor disse forskellige platforme.
 

Hvis du har lidt erfaring med Microsoft Word kan du meget nemt administrere indholdet af din egen hjemmeside. Du behøver ingen programmering eller HTML erfaring. Redigering kan gøres med enhver normal webbrowser overalt i verden - eller på din iPhone, iPad eller Android.
 

Ydermere… med Globalweb kan du få en professionel CMS hjemmeside til en meget rimelig pris!

 

Kontakt os allerede idag på web@globalweb.dk

 

Kontakt

Globalweb ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
Denmark

+45 8888 3091
info@globalweb.dk

 

Tilmelding til nyhedsbrev